Szélvédő javítás GyőrbenHiper Tesco Parkoló Győr (kék sátor)
Hétfőtől - Péntekig: 8h-16h-ig, Szombat 9h-13h-ig!

InterSpar Parkoló Győr (piros sátor)
Hétfőtől - Péntekig 9h-16h-ig
Szombat 9h-13h-ig!
  • Helyszíni kiszállás megoldható, nyitvatartáson kívül is.
  • Kérjen árajánlatot flottája szélvédő javítására.
  • Extrém kivitelezés megoldható.
  • Szélvédő repedés javítás Győrben és környékén.

Több sérülés esetén jelentős kedvezményt adunk.


Szinte nincs is olyan autó, amelynek szélvédőjét előbb-utóbb ne érné kavicsfelverődés okozta vagy más jellegű sérülés. A régóta bevált amerikai feltöltéses technológiával azonban a sérülések szinte nyom nélkül eltüntethetők, legyen szó az üveg megpattanásáról, vagy repedésekről! A javítás a helyszínen, húsz perc alatt alatt elvégezhető - a szélvédőcsere 30-200 ezer forintos költségének töredékéért -, igény szerint helyszíni kiszállást is vállalunk, időjárási körülményektől függetlenül.

Hívjon minket, kiszállunk akár egyből vagy aznap munkahelyre, otthonába, hogy még kényelmesebb legyen Ön számára a javíttatás.

A beavatkozás során a kétrétegű szélvédőüveg ragasztófóliával egymáshoz rögzített rétegei közé a sérülés helyén speciális anyagot juttatunk be, amely rövid ideig tartó száradás után szabad szemmel szinte észrevehetetlenül tünteti el a nyomokat. A befecskendezett anyag fénytörési jellemzői megegyeznek az üvegével, azaz a javítás nem befolyásolja sem a kilátást, sem a közlekedés biztonságát. Nem véletlen,hogy az ily módon, szakszerűen elvégzett javításokat a műszaki vizsgán is elfogadják.

Miért célszerű a kőfelverődés javíttatása?

  • Továbbrepedhet (repedés esetén (javítatlan kavicsért) szinte bármely EU-s országban büntethet a rendőr)
  • Télen/nyáron hamarabb repedhet (a téli jeges szélvédőre a fűtés, nyáron a klíma ráengedése miatt továbbrepedhet)
  • Befolyásolja a kilátást
  • A szélvédőcsere jelentős költségét minimalizálhatja. Takarékossági szempontok. Amennyiben a szélvédő javítható felesleges kicseréltetnie a szélvédőjét (még Casco-s autó esetén sem)
  • Műszaki vizsgán nem fogadják el a kavicsfelverődött üveget, amennyiben nincs megjavítva

Vendégeink igényeit is figyelembe véve célunk, hogy mindenki maximális elégedettséggel távozzon tőlünk.

autólámpa polírozás autólámpa polírozás kőfelverődés javítás szélvédőrepedés


A képeken egy kőfelverődés javítása látható az autó szélvédőjén.


Kattintson ide és tekintse meg referenciáinkat


szélvédőrepedés feltöltött szélvédőrepedés bármilyen autón megoldható a szélvédőjavítás kőfelverődés javítása esőben

kamion szélvédőjavítása hóban Mercedes S500 hátsó szélvédő javítása (kőfelverődés) Mercedes S500 hátsó szélvédő javítása (kőfelverődés)Corvette szélvédőjavítás

A korszerű technológiával gyakorlatilag bármilyen szélvédősérülés javítható, a kitört üvegdarab nagyságától függetlenül, sőt, a sérülés mérete árban sem jelent lényeges különbséget. Akár tenyérnyi sérülés is javítható, amennyiben olyan helyen van, ami a későbbiekben nem zavarja majd a kilátásban. A továbbrepedés lehetőségét is megakadályozza a javítás. Fontos azonban, hogy a sérülést minél hamarabb fedjük le cellux, tixo vagy szigetelőszalaggal történő leragasztással, megakadályozva, hogy szennyeződés vagy nedvesség érje, az ugyanis nemcsak a javítás esztétikusságát befolyásolja, de fokozhatja a sérülést is. Ha autója szélvédőjét sérülés éri, mielőbb kérje tanácsunkat!

BMW szélvédőjavítás BMW szélvédőjavítás Mercedes szélvédőjavítás Ferrari szélvédőjavítás

Munkagép szélvédőjavítás Munkagép szélvédőjavítás