Szélvédő javítás és lámpabúra polírozás referenciák

Referenciáink a következő oldalakon láthatók - természetesen a teljesség igénye nélkül. Ezen járművek tulajdonosai azért kerestek fel bennünket, mert a szélvédőn kőfelverődés illetve repedés javításra volt szükségűk.

A javításokat szakszerűen - 10 év tapasztalattal - szinte azonnal a győri Hiper Tesco / Interspar parkolójában, vagy helyszínre való kiszállással oldottuk meg. Kiszállunk akár az Ön otthonába, munkahelyére, telephelyére vagy bármilyen helyszínre melyet érint útja és napi teendői során.

Egy már megtörtént kőfelverődés esetén azt javasoljuk ne halogassa a javíttatást, hanem minél hamarabb keressen fel bennünket, mert így lesz problémamentes a repedés elhárítása és a netán később jelentkező problémák - mint például egy teljes szélvédő csere - elkerülése.

Válasszon a következő kategóriákból a referenciák megtekintéséhez.


Alfa Romeo Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Fiat Ford Honda Kamionok, buszok, teherautók Kia Különleges járművek Land Rover Lexus Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Seat Skoda Subaru Suzuki Toyota Volkswagen Volvo