Lámpabúra-polírozás Győrben és környékén

Helyszíni kiszállás megoldható!


Gyakori látvány, hogy az autó fényszórójának búrája bemattul, fénytelenné válik.

Ennek oka elsősorban a természetes UV-sugárzás, másrészt az autó tisztításához használt erős vegyszerek hatása. Ez már a néhány éves autóknál is előfordulhat, s nem csupán esztétikai problémát okoz, de a láthatóságot, a világítás hatékonyságát - ezáltal a közlekedés biztonságát - is rontja. A megoldás a lámpabúra polírozása jelentheti, amely valósággal újjávarázsolja a megfakult, mattá vált fényszórót!

lámpabúra polírozás lámpabúra polírozás lámpabúra polírozás lámpabúra polírozás


A képeken az autólámpa a polírozás előtti és utáni állapota látható.


Az általunk alkalmazott kíméletes technológia a búra levétele és a fényszóró szerelése nélkül teszi lehetővé mindezt, sőt, a búra kisebb karcolásait is hatékonyan tömíti. A hatást a polírozás után felvitt UV-sugárzás elleni speciális védőréteg teszi tartóssá. Utóbbi alkalmazása új autók esetében is javasolt, hiszen segít megakadályozni a búra bemattulását.


autólámpa polírozás autólámpa polírozás autólámpa polírozás autólámpa polírozás


A képeken az autólámpa a polírozás előtti és utáni állapota látható.


A lámpabúra-polírozást a helyszínen, mindössze fél-egy óra alatt elvégezzük, bármilyen típusú gépkocsin - a személyautótól a haszongépjárművekig -, akár a hátsó lámpabúrákon is. A műveletet célszerű rendszeresen - akár félévente - elvégeztetni.

Fiat Punto autólámpa polírozás Fiat Punto autólámpa polírozás Mazda autólámpa polírozás Mazda autólámpa polírozásautólámpa felújítás - előtte autólámpa felújítás - utána