Gyakori kérdések

Mekkora méretű sérülést lehet eltüntetni a szélvédőről?

Gyakorlatilag bármilyen nagyságú sérülés eltüntethető, de fontos, hogy a szakszerű javítás minél előbb megtörténjen, és a sérülést addig se érje szennyeződés vagy nedvesség.

Elfogadják a javított szélvédőt a műszaki vizsgán?

Az esetek döntő többségében igen. Sőt, egy 2010. májusi jogszabályváltozás óta csak a sérülésmentes vagy szakszerűen kijavított szélvédő felel meg teljes mértékben a követelményeknek, azaz sem kavicsfelverődés okozta hiba, sem repedés nem lehet az üvegen.

Mennyi időt vesz igénybe a javítás?

Ez függ a sérülés jellegétől és nagyságától, de átlagosan 20-25 percet - amennyi idő alatt az autó tulajdonosa kényelmesen bevásárolhat a helyszíni szupermarketben.

Mennyire tüntethető el a sérülés a szélvédőről?

Természetesen csodát tenni mi sem tudunk, azaz teljesen nyom nélkül nem tűnik el, de az általunk alkalmazott korszerű technológiával szinte minden esetben szabad szemmel észrevehetetlenné válik.

Milyen tartós a szélvédőjavítás?

Az általunk végzett javítások gyakorlatilag véglegesek, amit garanciánk is alátámaszt. A garancia örökre - vagy az autó tulajdonosváltásáig - szól.

Kavicsot kaptam. Mit tegyek?

Első és legfontosabb teendőnk, hogy a sérülés le legyen ragasztva szárazon, (ha már beázott meg kell várnunk míg kiszárad, ami eltarthat napsütésben néhány óráig) ezzel meggátoljuk a szennyeződést, annak érdekében hogy a sérülést szebben meg lehessen javítani.
Természetesen régi sérülést is ugyanúgy megtudunk javítani, csak nem mindegy esztétikailag hogy mit látunk, de a biztonságot ígyis tudjuk garantálni.
Második teendő: +36 70 233 2200-s telefonszámon bármikor kérhet időpontot, illetve útbaigazítást, vagy megtalálnak minket személyesen nyitva tartási időben az alábbi telephelyeken:
HiperTesco parkoló (kék sátor), InterSpar (piros sátor)

Egy pár jó tanács míg a szélvédő nem kerül javítás alá:
  • Óvjuk a tűző napsütéstől, nyáron jéghideg vízzel ne mossuk le autónkat. Próbáljunk többnyire árnyékos helyen parkolni.
  • Nyáron a klímát,télen a fűtést ha nem muszály ne engedjük teljes gőzzel a szélvédőre, inkább oszlassuk el más irányba.
  • Kerüljük a nagyobb padkára való felállást.
  • Túl nagy sebesség mellőzése autópályán. (130km/h bőven belefér)
  • Ha reped a szélvédőnk, ne fogdossuk kívülről belülről, továbbrepedhet illetve további sérülést okozhat.
  • Próbáljuk meg elkerülni az esőben való javíttatást, ha a sérülés nincs leragasztva, ugyanis abban az esetben a javítás nem lesz szép, sem tartós.
Amennyiben bármi kérdésük merülne fel a javíttatás illetve a leírtakkal kapcsolatban, nagyon szívesen rendelkezésükre állunk bármikor telefonon és készséggel segítünk önöknek.
Köszönettel: Kovács János
Autó Szaki Kft. ügyvezetője.
Telefonszám: +36 70 233 2200

Megoldható-e a kiszállás?

Természetesen igen, Győr és környékén ingyenes kiszállás.
Távolabb eső helyekre üzemanyag ellenében tudunk, eljutni, de ezt célszerű telefonon pontosítani.

Mennyibe kerül egy kőfelverődés javítás?

Árainkat sok minden befolyásolja, a sérülés típusa,nagysága, esetleges repedések megállítása, bővebb információt a sérülés illetve sérülések szemrevételezése után tudunk adni.

Elrepedt a szélvédőm,javítható-e?

Repedések döntő többségét tudjuk orvosolni, esetleges megállítással, illetve a repedés feltöltésével "eltűntetésével". Azonban fontos tudnivaló hogy ha repedést véltünk felfedezni szélvédőnkön célszerű mihamarabb felvenni a kapcsolatot velünk hogy az frissen (minél tisztábban) kerüljön feltöltésre.

Mekkora repedést tudnak megjavítani?

Gyakorlatilag bármekkora repedés javítható, de megjegyezném minél nagyobb, annál kissebb az esélye hogy megálljon, ezért nem célszerű az utolsó pillanatra hagyni a javíttatást.

Bejelentkezés szükséges-e?

Nagyon jó kérdés. Nyitva tartási időben nem szükséges, érkezési sorrendben tudjuk önöket fogadni.
Ezért szinte bármikor jöhetnek, de ha netalántán idő szűkében lennének célszerű időpontot kérni.
Általában a javítások időtartalma nem több 20-25 percnél, ezért kb. 5-10 perces várakozásokkal tudunk többnyire dolgozni a száradások miatt.

Ki fizeti ezt ki nekem?

Manapság sokszor hallhatjuk ezt a kérdést. Sajnos legtöbb esetben a javításokat magunknak kell finanszírozni.
Akadnak itt is kivételek, hogyha pl: szélvédő kárra is kötöttünk biztosítást vagy CASCO biztosítással rendelkezünk, de ezek hiányában a kötelező felelősség biztosítás sajnos nem téríti a költségeket.